Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Wijkkrant klarendal

sinds 1972

Wijkkranten 2024 in PDF

Wijkkrant Klarendal is een publicatie van Wijkplatform Klarendal met een onafhankelijke vrijwillige redactie. De wijkkrant wordt hier zes keer per jaar als PDF gepubliceerd en is gelijk aan de gedrukte krant.
 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

De NEE/NEE sticker

De gedrukte wijkkrant wordt huis-aan-huis bezorgd op de ca. 3800 huishoudens die de wijk rijk is. Óók in de brievenbussen waar een NEE-NEE sticker op zit geplakt. Officieel zou dat per 2024 moeten veranderen.

Wij hadden daar de volgende ideeën over:
De wijkkrant van Klarendal is een niet-commerciële krant die wordt samengesteld door en voor bewoners. Er staan berichten in die voor alle bewoners van de wijk van belang kunnen zijn. Een niet commerciële krant en wordt gemaakt van gemeenschapsgeld. Dat wat wordt gemaakt van gemeenschapsgeld, behoort die gemeenschap toe. Het is dus geen ongeadresseerd drukwerk, omdat hij voor de bewoners van Klarendal wordt gemaakt waarvan elke bewoner een geadresseerde is.

De gemeente Arnhem denkt daar anders over:
Zij stellen een JA sticker beschikbaar om papierverspilling tegen te gaan en hier lees je het officiële beleid.

 

Archief

Advertentie beleid

Met wat advertenties en advertorials, proberen we de kosten te drukken. Met de inkomsten betalen we (o.a.!) vrijwilligerskosten.  Download hier (PDF) ons advertentiebeleid van 2024.

Jaarschema 2024

De wijkkrant kwam jarenlang zeven maal per jaar van de drukker. Daardoor vielen er áltijd nieuwtjes tussen de wal en het schip! Door bezuinigingen op het wijkbudget vanaf 2022, plannen we er nu zes en zullen nóg meer nieuwtjes tussen wal en schip vallen. Download hier (PDF) de planning van 2024.

Contact met wijkmedia

De redactie van de wijkkrant is te bereiken via de mail op wijkkrant@klarendal.nl. Laat bij contact ook altijd gegevens achter.

Ingeleverde kopij wordt kritisch bekeken, getoetst aan lokale relevantie en wij hebben het recht in te korten of niet te plaatsen.