Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Aangeboden: feestverlichting, gratis!

Cadeau

In 2012 kreeg ondernemersvereniging DOCKS deze feestverlichting aangeboden van de binnenstad. Deze duif ornamenten, ontworpen door Arnhems kunstenares Geraldine Lodders, hebben daar jaren dienst gedaan tijdens de feestdagen. Daarna brachten ze hun nadagen door op de Klarendalseweg, de Sonsbeeksingel en de Hommelstraat in de wintermaanden. DOCKS had de ornamenten in beheer, maar het jaarlijks ophangen, opslaan, de elektriciteit en vervolgens weer de opslag, kost de ondernemersvereniging erg veel geld en moeite. In de binnenstad moest er in 2009 ook al enorm veel moeite gedaan worden om de winkelstraten te voorzien van feestverlichting.

Opnieuw cadeau

Je zou daarnaast kunnen zeggen dat de kerstverlichting af is geschreven; het is ondertussen te antiek. Dus ondanks dat de verlichting erg blij is ontvangen onder alle lagen van de Klarendalse bewoners: DOCKS biedt ze aan! Met alle plezier krijgen bewoners één of meerdere ornamenten cadeau. Of allemaal? Het kan! Als jij een grote schuur hebt, of het hele jaar een ornament in je tuin wil hebben? Grijp je kans om gratis een uniek kunstwerk in je bezit te krijgen. Maar het moge duidelijk zijn: de ondernemersvereniging wil van de verantwoording af en maakt zich op voor nieuwe duurzame plannen aan de kabels boven het gebied.

Contact

DOCKS biedt de ornamenten graag de wijk(bewoners) aan. Ben jij een bewoner van de wijk en wil je dolgraag kerstverlichting hebben voor één of ander privé doeleind? Maak contact met (aftredend) voorzitter van de ondernemersvereniging, Corien van de Poll corien@huisvanpuck.nl

DOE DIT UITERLIJK ZATERDAG 10 FEBRUARI! VOOR CARNAVAL!

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!