Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Fijne feestdagen! de kerstverlichting van DOCKS

Voor DOCKS is het sindsdien jaarlijks een hels karwei om de middelen te vinden voor het installeren van de feestverlichting in de wijk; de werkelijke prijs voor installatie en de-installatie van de kerstverlichting gaat de begroting van DOCKS ver te boven. Zelfs met hulp van de voormalige eigenaar in de binnenstad die kosten enigszins binnen de perken heeft geprobeerd te houden, was het de ondernemersvereniging nog te veel.

Ondertussen is het hartje winter en ze hangen er toch weer! Er is een aanvraag ingediend bij het wijkbudget die is gehonoreerd. DOCKS is dan ook heel blij dat het wijkbudget kon bijdragen.  De ondernemers uit het Modekwartier en vrijwilligers hebben de ornamenten weer uit de berging gehaald op een vroege maandagmorgen. En de verlichting hangt weer te stralen boven de straat.

Doordat enkele spandraden stuk zijn en er geen spandraden zijn bij het winkelcentrum Klarendal is daar nog een donker stuk. Jammer, want daar komen veel mensen dagelijks langs. DOCKS zoekt nog naar een oplossing daarvoor.

Fijne feestdagen namens DOCKS!

Foto: Zefanja Hoogers

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!