Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Kom je mee klussen?

Om wat voor klussen gaat het?

Denk aan het schilderen van een ruimte, behangen, lampen ophangen, meubels in elkaar zetten, opknappen van een tuin. Een enkele keer is er ook hulp nodig voor grotere schoonmaak werkzaamheden.

Wat is het buurtservice team?

Het buurtservice team is opgezet door Inloophuis Stin Marten. De deelnemers komen eens in de zes weken bij elkaar. Dan worden de binnengekomen klussen besproken en verdeeld. Je werkt meestal in tweetallen en bepaalt zelf welke klus je op je wilt nemen. Door deze manier van werken kun je zelf bepalen of je veel of weinig klussen wilt doen.

Ook als je niet zo heel handig bent, maar wel bereid bent om te leren, kun je meedoen.

We proberen ervaren klussers en minder ervaren klussers aan elkaar te koppelen.

Het  buurtservice team voert vooral klussen uit in de wijken Sint Marten, Klarendal en Spoorhoek. Incidenteel zijn er ook klussen in andere wijken van Arnhem Noord.

Om een helpende hand te kunnen blijven bieden, zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons team komen versterken.

 

Lijkt het je leuk om mee te doen, neem dan vrijblijvend contact op met buurtpastor en coördinator van het buurtserviceteam Ellie Smeekens: e.smeekens@eusebiusparochie.nl

06 2614 0616

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!