Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Wijkkrant 5 is van de drukker

Iedereen weer op honk na de natte zomer van 2011, hij was in 44 jaar niet meer zo nat geweest. Hopelijk heeft iedereen een manier van vertier gevonden en genieten we van een aardige nazomer. Als deze krant dan van de drukker komt, zitten we waarschijnlijk echt in de herfst. Zitten we ook in de herfst van Klarendal? Deze krant bericht namelijk over meerder onplezierig nieuwtjes, bezuinigingen waren eerder ook al aangekondigd. Gaat het MFC wel door? Hoe moeten bewoners beslissen om de laatste centen van minister Vogelaar duurzaam in te zetten? En daarna? Is er een risico dat Klarendal naar terug bij af zal gaan na al die mooie investeringen en initiatieven van al dan niet bewoners? Sommige initiatieven kunnen nu al niet meer ondersteund worden; Klarendal begint arm te worden.

Nu eerst de mindere berichten, hopelijk later weer de betere. Want misschien kan de Provincie nog wat voor ons betekenen. Daarover dan in 2012.

Bekijk de wijkkrant online!

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!