Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Wijken voor Kunst – the day after

van de redactie

Na maandenlang voorbereiden, is het jaarlijkse kunst- en cultuurweekend weer achter de rug. Op de website van onze buren in Sint Marten is al een ijverig verslag gedaan door blogger Gerard Ursem en heeft de nodige reacties van betrokken bewoners. Aan de andere kant van het Wijken voor Kunst gebied wordt er door fotomateriaal geworsteld, waarmee er in ieder geval al een bedankje is gegaan naar alle deelnemers en betrokkenen voor hun bijdrage aan de zevende editie. 

Hoogtepunten waren de participerende modeondernemers die kunstenaars te gast hadden, dansvoorstellingen in DansHuisArnhem (voorheen Theaterwerkplaats de Zaal), kinderen met fotoseries in Molen de Kroon, Urban Art festival voor en door de jongeren op de Leuke Linde, dansen in de kerk, muziek op straat … maar eigenlijk was het weer te veel om op te noemen en waren het allemaal hoogtepunten. Op internet kampen meerdere deelnemers met naweeën, zoals bij de Klushuizen en op meerder plekken op Facebook.

Niet te vergeten: er is – in tegenstelling tot allerlei weersverwachtingen – maar één regenbuitje gevallen!

We hopen binnenkort met een uitgebreidere terugblik te kunnen linken naar de website van stichting Wijken voor Kunst

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!