Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

OPSCHOONDAG AFGELAST [Wie prikt mee?]

OOSPRONKELIJK BERICHT:

Volgende week start de Arnhemse afvalestafette: in deze week zetten ruim 1800 basisschoolscholieren, kinderwijkteams, bedrijven en bewoners zich in voor een schone stad door, met grijpers en zak, zwerfafval te lijf te gaan. Klarendal prikt vanuit De Wasplaats mee op zaterdag 21 maart!

SCHOON KLARENDAL

Ergert u zich ook zo aan het zwerfafval in uw wijk. Kom dan in actie en doe mee met de Landelijke Opschoondag 2020. Heel Nederland zet zich deze dag in voor een schone leefomgeving! We verzamelen om 11:30 met een bakkie koffie of thee met iets lekkers in de Wasplaats. Van 12:00 – 14:00 gaan we de wijk door. Voor materialen wordt gezorgd door het KinderWijkTeam.

Datum: zaterdag 21 maart
Tijd: van 12:00 – 14:00
Locatie: de Wasplaats
Adres: Klarendalseweg 439

AFVALESTAFETTE

Zwerfvuil is niet alleen storend om te zien maar vooral niet goed voor de natuur. De Afvalestafette is een initiatief van Natuurcentrum Arnhem en het KinderWijkTeam, in samenwerking met de Gemeente Arnhem.

Iedere dag worden er door de hele stad tal van activiteiten georganiseerd. Ook bedrijven en organisaties doen enthousiast aan de opruimactie mee. Op zaterdag 21 maart tijdens de Landelijke Opschoondag vindt op Stadsboerderij de Korenmaat aan de Marius van Beeklaan 5 om 15.30 uur de afsluiting plaats. Zodra de laatste afvalzakken binnen zijn zal wethouder Cathelijne Bouwkamp de eindstand bekend maken.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!