Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Vrijwillig buurtmeester Toon Lubbers overleden

Toon Lubbers zette zich decennia lang in voor zijn wijk Klarendal. De afgelopen 15 jaar was hij betrokken bij de bewonersgroep en het wijkplatform. Hij opende iedere ochtend de deuren van de wijkwinkel als eerste om er de koffie klaar te zetten en was voor iedereen herkenbaar, doordat hij in de Krachtwijk pickupauto dagelijks zijn rondes deed door de wijk.

Maar vorig jaar juni ging het ineens heel slecht met zijn gezondheid. Na een ziekenhuisopname en een revalidatieperiode van een aantal maanden, was het duidelijk dat hij als vrijwillig buurtmeester niet meer terug zou komen. Al zijn collega’s namen dan ook afscheid van hem afgelopen januari.

Ondanks rust, ging het daarna eigenlijk nooit echt beter met hem. Een hartstilstand konden zijn organen niet meer aan en werd hem fataal.

Buurtpastor Geert Rozema was tijdens Toon’s sterfbed snel aanwezig. Hij schreef een stukje over hem op Arnhem.Dichtbij en zal de uitvaart voorgaan.

De uitvaart van Toon Lubbers zal aankomende zaterdag 31 maart om 13.30u plaatsvinden op Moscowa. Correspondenties naar:

Rita en Gerrit Arends

Dokter H Piersonstraat 13

6823GX Arnhem

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!