Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Opening Pop-up-shop “Ridicule”

Graag willen we je er via deze weg op attenderen dat er in de feestelijke maand december, een nieuwe winkel opent in het Modekwartier Klarendal. Namelijk een Pop-up-shop, met de naam “Ridicule”. Dit fenomeen, wat in de grote steden een rage begint te worden zal zich nu dus ook in Arnhem vestigen.

Pop-up-shop "Ridicule" bied om de drie maanden ruimte aan een andere kledingontwerper, kunstenaar of designer. Zo kan aanstruikelend en -stormend talent zijn producten verkopen, zijn werk exposeren en krijgen webshop eigenaren tijdelijk real-life-space. Om de drie maanden is er dus nieuw en verfrissend aanbod.
Deze maand is Froufrou’s te gast. Een webwinkel met unieke vintage, tweedehands en nieuwe kleding, schoenen en accessoires. Een uitgesproken kans om alle prachtige items te komen bewonderen, te passen of je online bestelling af te halen!
Voor meer informatie kijk op: www.froufrous.nl
Morgen zijn ze nog bezig met de laatste puntjes op de i te zetten en woensdag (1 december) gaan ze open om 12.00u. Spannend spannend! Wie tijd heeft is van harte welkom om een lekker glaasje bubbels te komen drinken.Locatie: Modekwartier Klarendal, Koolstraat 10 in ArnhemOpeningstijden: dinsdag t/m zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.Ook een tijdelijke winkel huren? Kijk op: www.ridicule-presents.nl

Met vriendelijke groet,
Froufrou`s (Léonie & William)
en Pop-up-shop Ridicule (Olga)

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!