Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Klarendal Loves Music

Heel veel Klarendalse jongeren houden van muziek. Daarnaast is Klarendal rijk aan diverse culturen.Iedere cultuur uit zich in zijn eigen muziekstijl; van rap tot het Nederlandse levenslied, van zigeunermuziek tot reggea. Het project Klarendal Loves Music van Kunstbedrijf Arnhem laat jongeren hun muzikale talent ontdekken en ontwikkelen.

Ben jij tussen de 12 en 21 jaar? Woon je in Klarendal? Heb je muzikaal talent? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kies je eigen muziekstijl; van rap tot Nederlandse lied, van rock tot zigeunermuziek, alles is mogelijk!

In 8 wekelijkse workshops van februari tot april ga je met een professionele docent aan de slag, om je talent te ontwikkelen. Je gaat ook de studio in, om een nummer op CD te zetten. De CD wordt gepresenteerd in april tijdens een waanzinnig vet muziekfestival waar je de kans krijgt op te treden.

Klarendal Makes the Movie

Niks met muziek? Wel met multimedia?  Doe dan mee aan de multimediagroep die het hele project gaan volgen. Je leert omgaan met camera’s, montage, filmtechnieken en verslaglegging. Op het festival worden de filmpjes gepresenteerd.

Wil je mee meedoen of meer weten?

Aanmelden voor 21 januari: www.d-arte.nl

Start wekelijkse workshops (8 x): februari t/m april (niet in de schoolvakanties)

Kosten workshop: gratis!   wel een borg van 15 euro

Kom donderdag 20 januari van 19.00 tot 21.00 bij de Mix, Klarendalseweg 193a. Daar hoor je alles over de workshops en het muziekfestival. Dus we zien je daar?!                                                              

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!