Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Ondernemersgids DOCKS van de drukker

Van keramiek tot baklava.

Eindelijk was het dan zover; de ondernemersgids van DOCKS is klaar.

Op vrijdag 26 november werd het eerste exemplaar van de kersverse ondernemersgids in Café Simmers aan de Klarendalseweg overhandigd aan Farzad Ghaus, de winkelstraatmanager Velperpoortdistrict. Hij zal zich de komende jaren inspannen, samen met ondernemers, gemeente en politie, om te werken aan een mooi en veilig winkelgebied, waar publiek graag komt.

De ondernemersgids is bedoeld om de bedrijvigheid en creativiteit in Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek in al haar aspecten onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Willem Genevace van DOCKS: “Wij verwachten door brede verspreiding van de gids extra aanloop te kunnen genereren, vanuit de wijk zelf, maar ook vanuit de rest van de stad én van buiten de stad.” Met de gids wordt voortgebouwd op de vele positieve, gezamenlijke initiatieven van de afgelopen jaren in deze wijken.

Het handzame gidsje is uitgekomen vóór de feestmaand december en wordt verspreid in hotels en kroegen in Arnhem en huis-aan-huis in de betreffende wijken. In de gids staat praktische informatie over de diverse bedrijven, adressen, openingstijden en een kaart. Verder zijn interviews met bewoners en ondernemers opgenomen en een aantal karakteristieke plekken in beeld gebracht. Maar buiten dat is de gids een absolute lust voor het oog: een mooie demonstratie van het bloeiende ondernemersklimaat in de wijken.  

Mocht u als bewoner de gids de komende weken niet in de bus krijgen dan kunt u een exemplaar ophalen in de wijkwinkel aan de Klarendalseweg 442.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!