Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Nationale Molendag ook in Klarendal

[van de redactie]

Hij staat ingepakt met een oud doek uit het jaar 2001, de Gelderlander berichtte over overname van corporatie Volkshuisvesting en de bemanning van de Klarendalse molen weet eigenlijk niet precies wat er allemaal op stapel staat. 

Maar ondertussen gaan de dingen gewoon door. Dus molen de Kroon doet mee aan de Nationale Molendag. De BankGiroLoterij Molendagen bestaan uit de Nationale Molendagen – het tweede weekend van mei – én de ruim 30 provinciale en regionale maal- en molendagen die verspreid over het hele land plaatsvinden. Hiermee wordt beoogd meer mensen met molens kennis te laten maken, en wat hebben we dichtbij een mooie stelling- windkorenmolen. 

Kom kijken! Hij draait, hij maalt, hij geeft rondleidingen, hij laat een DVD zien over het reilen en zeilen op de molen. Voor niet-Klarendallers, leuk om ook de rest van de wijk te zien! Voor wel-Klarendallers, leuk om eens het symbool van de wijk van binnen te bekijken!

Klarendalseweg 82. Kijk voor verdere informatie op de website van de Nationale Molendag.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!