Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

3Dx3D markt

Wat is 3Dx3D?
Op 7, 10, 11 en 13 mei komt Marco Borsato naar het Gelredome. 3 Dimensies heet zijn concertreeks. Zo’n optreden in het Gelredome is voor veel bezoekers een goede reden om meteen een dagje Arnhem te doen. Terecht, want de Arnhemse binnenstad heeft veel te bieden. Nog leuker is het om eventjes door te lopen. Naar de Hommelstraat, ir. J.P. van Muijlwijkstraat, Steenstraat of het Modekwartier bijvoorbeeld. Want de wijken Sint Marten, Klarendal en Spijkerkwartier draait het ook steeds meer om 3 Dimensies: Design, Duurzaamheid en Delicatessen. Een gecombineerd bezoekje aan deze wijken én aan de spectaculaire liveshow van Borsato betekent daarom 3Dx3D.

Dus kom gezellig winkelen, koffie drinken, een hapje eten of een terrasje pakken. En dat geldt niet alleen voor de Borsato-fans. Iedereen is welkom, of je nu in Arnhem woont of niet.

Voor War Child
Maar dat is niet de enige overeenkomst. Marco Borsato is een bevlogen ambassadeur voor War Child. Dat geldt ook voor 3Dx3D. De ontwerpers die meedoen staan minstens tien procent van hun opbrengst af aan dit goede doel. En in de winkels heb je het helemaal zelf in de hand. De winkeliers geven tien procent korting op een deel van hun aanbod. En jij bent vrij om dat ter plekke aan War Child te geven. Of een deel daar van.

3D-markt
Op de concertdagen is er een 3D-markt op de ir J.P. van Muijlwijkstraat 48-50, centraal in het 3D-gebied. Hier is van alles te koop: duurzame bonbons, ecologische T-shirts, bijzondere kettingen en accessoires. Hier komt ook de War Child Music Experience.

De markt is van 12.00 uur tot 19.00 uur. Je kunt in de omgeving ook nog even een hapje eten of een drankje te drinken voordat Marco met zijn concert begint.

 

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!