Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Route langs de Brede School

Wat is de "Route langs de brede school"

Tijdens de "Route langs de brede school" kunt u als ouder, opvoeder of belangstellende een kijkje gaan nemen bij de verschillende instellingen voor onderwijs, opvoeding, kinderopvang, welzijn en sport die er in Klarendal en St. Marten te vinden zijn.

Deze instellingen werken samen aan een goed en samenhangend aanbod voor kinderen en ouders in de wijk; samen zijn zij de brede school Klarendal/St. Marten.

Waarom de "Route langs de brede school"

Klarendal en St. Marten hebben veel te bieden aan kinderen en ouders; er is een gevarieerd aanbod op het gebied van opvoeding en onderwijs. Er zijn verschillende peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, scholen, diverse voorzieningen voor naschoolse opvang en naschoolse activiteiten. Wat past echter bij uw kind, wat past bij de opvoedingswensen- en behoeften van u als ouder. Tijdens de "Route langs de brede school" zetten alle voorzieningen hun deuren open en kunnen u en uw kind zelf sfeer proeven en informatie verkrijgen.

Voor wie

Ouders en kinderen die op zoek zijn naar een basisschool, kinderopvang, een peuterspeelzaal of vrijetijds- of sportactiviteiten zijn van harte welkom. 

Datum en programma

De "Route langs de brede school" vindt plaats tussen 16 en 27 mei 2011. Elke instelling kiest op welke dag hij open dag heeft en heeft een eigen programma.

Kinderen kunnen op veel plaatsen meedoen aan een activiteit, spelen, knutselen, sporten, dansen. Er worden rondleidingen gegeven en u kunt een film of diavoorstelling bekijken.

De folders met alle gegevens worden vanaf begin mei verspreid. Op de afdeling Brede School van Wijkwinkel Klarendal is al meer detail te vinden over het programma.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!