Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Nacht van de Mode grote succes!

Op 16 juni 2012 vond voor de vijfde keer de Nacht van de Mode plaats in Het Modekwartier. De avond was in de ogen van het bestuur een groot succes en ook dit jaar stond een veelzijdig en uitgebreid programma garant voor een fantastische avond. We hebben wederom een paar keer een telling gedaan van de bezoekers en komen voor de totale avond uit op een bezoekersaantal van rond de 4500, wat een verbetering is van vorig jaar van zo’n 10%. Bezoekers die conform onze doelgroepen voor een groot deel bestonden uit modeliefhebbers, kunstenaars, artistiekelingen, bestuurders, bohemiens en studenten enerzijds en bewoners van de wijk Klarendal anderzijds. Het publiek was over het algemeen zeer tevreden en vol lof over de avond en de kwaliteit en diversiteit van hetgeen gebracht werd.

Een groot succes waren de fietstaxi’s en de elektrische taxi waar de bezoekers zich gratis mee konden vervoeren. De bezoekers genoten ervan maar het voegde ook een stukje duurzaamheid toe. Dit jaar was er op verzoek van een aantal stakeholders weer een centrale catwalk waar twee shows werden gegeven. Kortom we kunnen terugkijken op een geslaagd evenement!

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!