Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Keti Koti multicultureel Festival KleurRijk Klarendal

Om 11:00 uur is er een gezamenlijke multiculturele brunch die voor alle wijkbewoners open staat.

Rond 12:00 uur zal er een korte christelijke viering zijn, met muziek waarin de herdenking van Keti Koti centraal staat met verhalen uit het slavernijverleden van Suriname en de Nederlandse Antilliaanse eilanden.

Vanaf 14:00 uur begint het middagprogramma. Daarin kunnen bezoekers genieten van optredens van diverse muzikanten en muziekgroepen vanuit de diverse culturele achtergronden. Er zullen diverse workshops zijn over koken, sport en dans. Tijdens de dag worden hapjes en drankjes tegen een redelijke prijs verkocht, waarmee ook de mond kennis kan maken met de rijke culturele verscheidenheid in de wijk. Er is voldoende zitplek om met elkaar in gesprek te gaan en ruimte om elkaars verhalen te delen.

Dit festival wordt georganiseerd onder de vlag van de Landenkookgroep Klarendal, een bewonersinitiatief in Klarendal in nauwe samenwerking met christelijke wijkgemeenschap Villa Klarendal.

Volledig programma volgt op VillaKlarendal.nl/nieuws

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!