Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Eetgroep in de Klarendalse Molen

De oproep in de wijkkrant van Februari  voor wijkbewoners om zich aan te melden voor de Eetgroep in de Klarendals Molen  heeft er voor gezorgd  dat er nu drie eetgroep bijeenkomsen (maart/april en mei) zijn geweest. In totaal 14 wijkbewoners  hebben zich aangemeld voor deze eetgroep.

Na een eerste, op vele fronten succesvolle  kennismakingsbijeenkomst  met 14 heerlijke tapas gerechtjes, hebben er inmiddels twee thema avonden  plaatsgevonden: een Indiase en Afrikaanse eetavond. Per avond koken twee tot vier deelnemers en wordt drank zelf meegenomen. De kosten proberen we onder de 10 euro te houden. We denken dat we nog plek hebben voor 5 bewoners uit Klarendal. Tenslotte kan niet elke eetgroep avond iedereen en willen we wel proberen de kosten rond de 10 euro te houden .

Vind je het leuk om een zaterdagavond per maand  gezellig , gezond en uitgebreid te eten in de Klarendals Molen en af en toe in de Molen te koken, dan kun je je aanmelden bij Lisa.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!