Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Naast de Paardenslager

Naast de Paardenslager is een nieuwe, tijdelijke winkel in het hart van het Modekwartier in Arnhem. Het wordt gerund door ontwerpers die er hun eigen ontwerpen verkopen. De winkel is geopend van juni tot en met augustus van woensdag tot en met zondag, 11 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds én tijdens speciale evenementen die gedurende de Mode Biënnale worden georganiseerd.

Naast de Paardenslager toont en verkoopt handgemaakt industrieel ontwerp: houten bankjes en tafels, lampen, tassen, zeefdrukken, keramiek, sieraden en modeaccessoires. Bij gelegenheid kan er ook genoten worden van dicht-bij-huis-eten met een bijzondere en fijne smaak.

Naast de Paardenslager  is een goede gelegenheid om kennis te maken met oorspronkelijk handgemaakt industrieel ontwerp van de koude grond. Met een warm hart gemaakt en verkocht door de ontwerpers zelf.

Met o.a.: Rozemarijn Verschoor, Peter van Ommen, Mark Oonk, Catalogtree, Peter van der Gulden, Marinella Anagnostopoulos en Gea Grevink.

Naast de Paardenslager

Klarendalseweg 476

6822 GM Arnhem

info@naastdepaardenslager.nl

www.naastdepaardenslager.nl of op Facebook

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!