Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Buurtklusdag Klarendal/Sint Marten/Sonsbeek

  • Ze geven je tips voor een lagere energierekening.
  • Ze installeren waar mogelijk kleine energiebesparende maatregelen zoals tochtstrips, een energiebesparende douchekop en ledlampen.
  • Ze kijken of er ook grotere energiebesparende maatregelen uitgevoerd kunnen worden zoals het ophangen van isolerende gordijnen, aanbrengen van kozijnfolie bij enkelglas, dichtmaken van gaten en kieren en het isoleren van cv-leidingen. Het BuurtKlusBedrijf neemt daarna contact met je op voor een datum waarop ze de werkzaamheden uit kunnen voeren.
  • Ze kunnen je aanmelden voor een energiecoachingstraject.

Workshops en informatiepunt energie besparen

Bij ABC Libertas worden er tevens workshops gegeven over energie besparen en kun je tussen 10.00 en 16.00 uur terecht met vragen over energie besparen.

Meedoen?

Wil je een energiecoach en klusser bij je thuis ontvangen en/of deelnemen aan een workshop voor slim energie besparen? Ben je handig en wil je met een energiecoach op pad om je buren te helpen bij het installeren van kleine energiebesparende maatregelen?

Geef je dan snel op bij de volgende locaties:

  • De Wasplaats (Klarendalseweg 439)
  • Inloophuis St. Marten (Van Slichtenhorststraat 34)

Of meld je aan via www.arnhemaan.nl/buurtklusdag. Download het formulier, vul het in en stuur het naar  info@arnhemaan.nl.

Graag vóór 23 oktober aanmelden, zodat we een goede planning voor die dag kunnen maken.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!