Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Arnhemmers organiseren de ‘Dag van de Verbroedering’

Nu, 33 jaar later, vanwege Michael Liem Kon Tja’s initiatief tot de ‘Dag van de Verbroedering’ (verzustering), gaan we proberen dit gat op te vullen en/of dicht te maken, te verbinden, of welke andere tekst hierbij uw voorkeur geniet. Het gaat natuurlijk vooral om het samen actief zijn, de ontmoeting en het tijd en ruimte maken voor die verbroedering (verzustering).
Verbroedering (verzustering) is volgens de bedenkers een idee of beter gezegd een proces dat zich niet laat dwingen, maar spontaan gebeurd terwijl je samen leuke dingen organiseert/doet. Kortom, wij gaan er dus van alles aan doen dat zondag 29 juni een super leuke gezellige gezinsdag wordt voor jong en oud. ”

Rob van Sprang

PROGRAMMA:

Een podium Met kleurrijke artiesten -zoals de reggae band Y-mara- uit alle windstreken die hun opkomst en optreden inleiden met de slogan: “Hey brother“. Ieder in een andere taal, maar op de melodie van de Zweedse band “Avicii”.

Activiteiten We gaan dansen, schilderen en voetballen in teams van 5. Je hiervoor opgeven kan via Michael.
Matjes- en Rommelmarkt Van eten uit eigen keuken tot overbodige huisraad tot kunst en ….. De verkoop op de matjes is gratis. Iedereen neemt ten slotte ook een eigen matje mee! Voor de verkoop aan een kraam rekenen we huur 35 euro. Deze opbrengst gaat -verminderd met de kosten voor de kramen en aggregaat- naar een Goed doel DOEL: “de Dierenambulance en/of het Dierenasiel Arnhem”.
Een tent/zaal met verhalen waar broeders zelf hun verhaal mogen doen, verhalen worden verteld uit kinderboeken en het (speed)daten met het thema: kansen, zal plaatsvinden.

Verder hopen we het geheel natuurlijk kleurrijk aan te kleden met luchtkussens en ballonnen enzovoort.
Het volledige verbroeder-programma waartoe dit een eerste aanzet is, zal vanaf Vaderdag 15 juni online staan op www.vaders-actief.nl.

Wees welkom! Brada, Amigo, Broerke, Saudara, Merhaba Kardesim…

Michael Liem Kon Tja liem-kon-tja@hotmail.com 06-86465856

ontwerp: studio Roszkowska

Download hier de gehele flyer

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!