Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

21 juni – Dag van de Architectuur 2014

Ook in Arnhem zullen op verschillende locaties in de stad rondleidingen, lezingen en andere activiteiten plaatsvinden. Enkele van de te bezoeken locaties zijn Coehoorn Centraal, Bartok Park, Rozet, Roof Garden Arnhem en zo ook het onlangs geopende MFC Klarendal.

Het MFC Klarendal staat op het terrein van de voormalige Menno van Coehoornkazerne, midden in de wijk Klarendal. Het gebouw is eind 2013 opgeleverd en ontworpen door architectenbureau De Zwarte Hond.
Het MFC is het ‘hart van de wijk’ geworden en heeft een breed aanbod aan voorzieningen gekregen, zoals een basisschool, een consultatiebureau, een kinderdagverblijf, een Centrum voor Jeugd en Gezin, het buurthuis, diverse kantoorruimten, een danszaal, een sportschool en een sportzaal.
Op deze dag worden er rondleidingen door het gebouw verzorgd. Daarbij zal er door de architect en de betrokken personen uit het MFC een toelichting worden gegeven op het ontwerp, de ontwikkeling en het huidige gebruik van het MFC Klarendal.

Locatie: Kazerneplein 2
Tijdstip: 12.00 – 16.00 uur
Meer informatie: www.dagvandearchitectuur-arnhem.nl

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!