Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Nacht van de Mode Programma

De Nacht van de Mode is de jaarlijkse showcase van Fashion & Design ontwerpers uit het Arnhemse Modekwartier, aangevuld met een gevarieerd programma aan activiteiten.

De afgelopen maanden is de organisatie op zoek gegaan naar geheime verzamelingen van wijkbewoners. Er zijn de prachtigste geheimen in Klarendalse huiskamers ontdekt! Deze verzamelingen zijn tijdens Nacht van de Mode te bewonderen bij de tentoonstelling Secret Collections, in het MFC gebouw.

Programma
Dit jaar kent Nacht van de Mode voor het eerst een hoofdpodium. In samenwerking met Luxor Live presenteert Nacht van de Mode, bij het MFC gebouw, verrassende acts als de Belgische band Dez Mona, Singer-songwriter Tommy Ebben en de blues-country-rock band Billy Hill. Vanuit het MFC gebouw doet RTV Arnhem live verslag van Nacht van de Mode en het cultuurcafé in de Menno van Coehoornkazerne is de hele avond geopend. Vanuit het MFC gebouw afdalend naar beneden kan er bij Sugar Hill worden gedanst tijdens een speciale Fashion editie van Cravings.

Ook nieuw dit jaar is een podium bij het oude Café Simmers, speciaal voor talenten uit Klarendal. Op het Kapelplein ontrafelen dj’s van Dance Connection Arnhem hun dance-geheimen en op het podium bij CASPAR brengt The Cool Quest Funkin’ Hiphop en Soulvolle Jazz. Deze jonge honden wisten het in anderhalf jaar van radio optredens bij 3fm, Radio 6 en Slam!FM tot 3FM’s Serious Request in Leiden te schoppen.

Fashion & Design
Tijdens Nacht van de Mode verplaatst de mobiele catwalk door het Modekwartier en showen Arnhemse ontwerpers hun nieuwe collecties. Ook in de winkels vind je collecties van Fashion & Design ontwerpers die vervaardigd zijn met oog voor detail. Alle winkels in het Modekwartier zijn tot middernacht geopend voor late night shopping.

Galerie Plaatsmaken en Molen De Kroon
Molen De Kroon is open voor publiek en biedt in het bijzonder onderdak aan Business FRIENDS van Nacht van de Mode. Bij Galerie Plaatsmaken wordt de expositie de Tussentijd geopend en de exotische band Banda eXota viert bij Molen De Kroon zijn 10-jarig jubileum met een gratis concert.

Verder op het programma nog veel meer Fashion & Design, exposities, muziek, theater, performances en natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes.

Noteer zaterdag 14 juni in de agenda en blijf op de hoogte van alle Fashion & Design Secrets via www.nachtvandemode.com of www.facebook.com/nachtvandemode

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!