Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Wijkkrant 6 online

[redactioneel]

Ondanks dat we op de middenpagina al helemaal in de winterse Sinterklaas sfeer zijn gedoken, voelt het medio oktober – de deadline van deze krant – nog vaak als heerlijk herfst. Onder dat herfstige zonnetje spelen zich nogal wat discussies af. De naam van het Velperpoortstation veranderen? Kan de wethouder dat nou wel willen? Kunstwerk Arnhems Meisje van plaats veranderen en naar Klarendal laten halen omdat het elders in Arnhem er een beetje anoniem bij staat? We weten allemaal niet of dit ook waarheden gaan worden en zouden het leuk vinden er nu al meer over te kunnen vertellen.

Wat we wel weten en de lezers meedelen: drie nieuwe ondernemers, nieuw monument, nieuwe Facebookpagina, nieuwe Sint Janskerk. Het blijkt maar weer dat Klarendal zich constant blijft vernieuwen en gelukkig maar – anders geen wijkkrant!

Deze krant staat dus ook weer boordevol informatie. Hopelijk wordt ie met plezier gelezen, wij hebben hem in ieder geval weer met plezier samengesteld.

Lees hem helemaal!

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!