Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Wijkkrant 4 van de drukker

REDACTIONEEL OP PAGINA 2

De zomervakantie staat voor de deur. Bij het ter perse gaan van deze krant is iedereen verschrikkelijk druk; alles moet af en klaar zijn voordat we allemaal uitwijken naar andere oorden dan Klarendal. We hebben dan al feest gevierd met de Nacht van de Mode en de jaarlijkse wijkdag. Er komt na de zomervakantie direct weer een nieuwe aan met een weekend Wijken voor Kunst. En tussentijds zijn er ongetwijfeld nog wel minder openbare feestjes geweest in achtertuinen en op schone straten.

Is het dan zo’n feest in onze wijk? Tja, er zit veel geld in de afgelopen tien jaren. Daarmee zijn op meerder terrein investeringen gedaan, en feestjes horen daar ook bij omdat we elkaar er beter door leren kennen. Maar met die bezuinigingen weet ik het niet, hoe het komende jaar er uit gaan zien. Arnhem gaat door met de wijkaanpak. Maar we lezen wel over meerder bezuinigingen die ook de Klarendalse bewoners aangaan.

Eerst maar zomer gaan vieren? Lijkt me goed. Over ingrijpende veranderingen door bezuinigingen komen we dan later op terug.

DE HELE WIJKKRANT IS TE BEKIJKEN EN TE DOWNLOADEN!

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!