Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Wijken voor Kunst 13e editie

Voor deze dertiende editie van Wijken voor Kunst nemen we een deel van buslijn 13 die door de wijk loopt, als uitgangspunt. Bij een aantal bushaltes en op de route daartussen willen we samen met creatieve wijkbewoners kunst laten zien en horen. Expo’s, muziek, dans en theater plus andere kunstvormen die passen binnen het thema van dit jaar: ‘de wijk als zelfportret / zelfportret van de wijk’. Dit thema is afkomstig van Wijkatelier Sint Marten en de deelnemers van het Wijkatelier zullen tijdens Wijken voor Kunst ook een eigen kunstroute uitzetten.

Molen De Kroon zal een centrale rol spelen in een fotoproject, dat we binnenkort op onze Facebookpagina starten. Ook gaan we ons project ‘De Wijk Danst!’ weer nieuw leven inblazen! De Wijk Danst! is een bewonerskunstproject, gestart in 2009, waarin buurtbewoners met èn zonder danservaring onder leiding van een choreograaf samen een dansvoorstelling op locatie in de wijk maken. Patrick van Duijn, die aan eerdere afleveringen van De Wijk Danst meedeed, wil graag werken vanuit dansexpressie.

Voor meer informatie over zijn idee kun je contact met ons opnemen via de mail. Repetities worden gepland in de weekenden van 2-9 tot zondag 24-9 (uitvoering). Aanmelden voor 15 juli – aanmelden@wijkenvoorkunst.nl – www.wijkenvoorkunst.nl –
Facebook @wijkenvoorkunst

Illustratie © Bas Bugter

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!