Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Wijkatelier bij Villa Klarendal: Wijkboek en Buurtbingo!

Presentatie van Het Grote Wijkboek

Afgelopen maart werkten wijkbewoners aan het Grote Wijkboek tijdens de vier Gevleugelde Vrienden Samenkomsten, achtereenvolgens in Inloophuis Sint Marten, De Nieuwe Hommel- Vitale Verbindingen, De Wasplaats en bij Villa Klarendal. Dit gebeurde onder begeleiding van kunstenares Krista Burger, en zij heeft het materiaal tot een bijzonder geheel gemaakt, dat je voor het eerst kan bekijken bij Villa Klarendal.

De Buurtbingo!

Eerlijk is eerlijk: de naam buurtbingo bekt zo goed, vandaar dat we die nu gebruiken. We weten nog niet of het echt een bingo wordt, of meer iets als een Rad-van-Fortuin…

Maar het wordt een spel en je kan er prijzen winnen! Bijvoorbeeld een maaltijd waarbij jij de eregast bent. Of een coachingssessie om te ontdekken wat jouw verborgen krachten zijn. Of een lied dat jij uitkiest en speciaal voor jou gezongen wordt.

Prijzen komen van Villa Klarendal, Inloophuis, Wijkatelier, Vitale Verbindingen, Wasplaats… en van individuele woners en werkers in de wijk.

Ook fijn om te weten: je kan je gewonnen prijzen ook doorgeven aan iemand die ze beter kan gebruiken dan jij.

Kortom

Het wordt als gebruikelijk weer supergezellig bij de Villa en we hopen dat jij er ook bij bent!

Foto: bezoekers van Villa Klarendal werkten in Maart ijverig mee aan het Grote Wijkboek! © Zefanja

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!