Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

’Wat jij niet ziet’ op het Kazerneplein

UPDATE: deze voorstelling is vanwege corona beperkingen via een livestream vanuit het Posttheater gespeeld.

In de voorstelling …’Wat jij niet ziet’ zien we vier meiden. Ze staan op een schoolplein en ze wachten. Ze vonden in hun schooltas een briefje met daarop: “Klaar voor de strijd? Drie uur bij het duikelrek.” De meiden verdenken de jongens van deze uitdaging, ze spelen wel vaker jongens tegen de meisjes. Het is bijna drie uur en ze zijn er klaar voor.

De meiden wachten. Zouden de jongens nog wel komen? Of zou het briefje toch van iemand anders zijn? Wat als deze strijd geen jongens tegen de meisjes spel is, maar een échte strijd? Misschien is deze strijd wel hun kans om eindelijk écht iets te betekenen voor de wereld. 

Maar er gebeurt niks. Het blijft stil op het schoolplein. Het maakt ze zelfs een beetje bang. Wat als de strijd onzichtbaar is? Hoe weet je dan wanneer ‘ie begint? Hoe kan je strijden als je niet weet tegen wie of wat?  …Wat jij niet ziet is een muzikale en filosofische voorstelling over angst, dapper zijn en iets willen betekenen voor de wereld.

Deze jeugdvoorstelling is een samenwerking tussen Muziektheater De Plaats en Het Collectief Vier. Geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Credits
Concept en spel: Jolieke Bak, Evelien Kanters, Loïs Lint en Bregt van Deursen (Het Collectief Vier) | Eindregie: Nicole Vervloed | Dramaturgie: Emma Berentsen | Tekst: Daniël Klunder
Muziek: Luuk van Rosmalen | Productie: Caco Verhees

Speeldata
3 oktober 13.00 en 16.00 uur
4 oktober 13.00 en 16.00 uur
10 oktober 13.00 en 16.00 uur
11 oktober 13.00 en 16.00 uur
Kazerneplein, Huis van Puck, Arnhem

Prijzen:
Volwassenen €12,00
T/m 18 jaar / CJP / Studenten €6,50
Gelrepas Volwassenen €7,50
Gelrepas Jongeren € 3,50

BESTEL HIER JE KAARTJE

Muziektheater De Plaats

De Plaats laat in zijn multidisciplinaire voorstellingen op locatie een nieuw geluid horen. Eén van rust, stilte, nuance, en verbinding. De locatie is inspiratiebron en medespeler in de voorstellingen. Naast onze professionele cast en crew werken we samen met amateurs en amateurverenigingen uit de omgeving. Altijd in, met door en voor de wereld om ons heen.

theaterdeplaats.nl

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!