Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Vastenmaaltijd

Samen eten we een sobere maaltijd van rijst en brood, de maaltijd start om 18:15. Inloop kan vanaf 17:30. Vooraf vertelt onze pastor in opleiding Johan Rutgers wat vasten voor hem betekent en na afloop is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een afsluitend avondgebed. Deze zogenoemde vespers start om 19:15 en duurt tot 19:45.

Voor de maaltijd vragen we een vrijwillige bijdrage. De opbrengst van de maaltijd gaat naar Arnhem voor Vluchtelingen (AVV). AVV organiseert en coördineert activiteiten voor vluchtelingen die in de Koepel en elders in Arnhem wonen.

Contactgegevens Inloopcentrum StMarten

Wilt u mee eten? Sluit dan woensdag 9 maart aan om 18:15. Meld je aan via Beheerder_St.Marten@Eusebiusparochie.nl of bel: 06 26 14 0616. Waar? Inloopcentrum Stmarten. Van Slichtenhorststraat 34, 6821 CM Arnhem. Inloop vanaf 17:30.

Achtergrond info rijstmaaltijden tijdens Vastentijd

Mensen uit verschillende christelijke kerken zoals de Eusebiusparochie, Lutheranen, (oud)katholieken, Anglicanen, Protestantse Gemeente Arnhem, Baptisten, Parkstraat-gemeente, mensen van Villa Klarendal en anderen organiseren vastenmaaltijden vanuit het zogenoemde Oecumenisch Platform Arnhem. Op www.rvkarnhem.nl vind je overzicht van waar in welke kerk tijdens de Veertigdagentijd een eenvoudige rijstmaaltijd is.

 

 

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!