Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Uitnodiging Wijkplein

Beste bewoners,

Zoals u de afgelopen maanden gezien hebt, is er hard gewerkt aan de bouw van het Multi Functionele Centrum aan het Kazerneplein. De bouw van het MFC is inmiddels voltooid en verschillende gebruikers, zoals basisschool Kunstrijk en Kickboksschool Fred Rooyers zijn er al begonnen.

De ruimte die omsloten wordt door het nieuwe MFC, het oude hoofdgebouw waar het kunstbedrijf en het Huis van Puck hun plek hebben gevonden en jongerencentrum de MIX,  is nog niet klaar. Het is de bedoeling dat dit een plein wordt voor de gebruikers van de gebouwen, maar zeker ook voor de bewoners  van de wijk. Een wijkplein! Dit betekent dat wij graag van u willen horen wat uw mening over de invulling van het wijkplein is.

Heeft u ideeën, wensen wat er na schooltijd en in het weekend voor activiteiten georganiseerd kunnen gaan worden. Laat hierover dan vooral uw fantasie de vrije loop en denk niet “dat zal toch wel niet kunnen.” Misschien wilt u naast het brengen van een idee ook wel meewerken aan de uitvoering ervan.

De vragen die u heeft over het MFC, de andere gebouwen en het wijkplein zullen we zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Op dinsdag 26 november om 19.30 uur willen wij in jongerencentrum de MIX hier graag met u over praten.       

We hopen velen van u te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Charly Tomassen wijkregisseur gemeente Arnhem,

Rob Klingen opbouwwerk Klarendal.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!