Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Toon je kunsten

Na twee lange coronajaren is het de hoogste tijd voor een wijk-evenement. Daarom organiseren wijkbewoners samen met het Inloophuis St. Marten, Vitale Verbindingen en buurthuis De Nieuwe Hommel de Talentendag Toon je kunsten voor Sint Marten, Sonsbeekkwartier en Klarendal. Zet zaterdag 23 april 14.00 en 19.00 alvast in je agenda!

In Sint Marten, Sonsbeekkwartier en Klarendal wonen getalenteerde taartenbakkers, koks, plantjeskwekers, muzikanten, tekenaars, allerhande creatievelingen en unieke ondernemers. Op de Talentendag laten de bewoners van de wijk aan elkaar hun kunsten zien, proeven en horen. En we willen jou van harte uitnodigen om mee te doen!

TALENTENMARKT

Tussen De Nieuwe Hommel, De Wiltstraat en het Inloophuis, de Van Slichtenhorststraat is een Talentenmarkt. Op het middenstuk van de Nijhoffstraat staan kraampjes waar je jouw talenten kan laten zien en/of jouw zelfgemaakte producten kan verkopen op de Talentendag.

Bij De Nieuwe Hommel en bij het Inloophuis kun je op een podium optreden met je orkest, circusact, dansgroep, toneelclub en meer. Het toneel staat voor jong tot oud klaar! We gaan ervan uit dat de coronamaatregelen goeddeels losgelaten zijn tegen die tijd. En natuurlijk is het dan mooi weer! We zetten alles op alles om 23 april deze dag te organiseren. Mochten we op korte termijn het budget niet rondkrijgen of als corona een kink in de kabel brengt, verschuift de Talentendag naar de Nationale Burendag op 24 september.

DOE MEE EN MELD JE AAN!

Wil je op jouw bijzondere talenten laten zien? Of meer informatie?

Mail naar toonjekunsten@gmail.com
Bel 0650834251.
Kijk op facebook @toonjekunsten

De Talentenmarkt wordt eorganiseerd door wijkbewoners i.s.m. Buurthuis De Nieuwe Hommel – Inloophuis St. Marten – Vitale Verbindingen – Rozet in de wijk

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!