Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Toon je kunsten!

Podium

Op zaterdag 25 mei vindt voor de tweede keer de talentenmarkt plaats met de naam ‘Toon je Kunsten’. In 2022 was de eerste editie een groot succes. Iedereen kan zijn Kunsten Tonen op het podium met muziek, dans, een vertelling of andere podiumkunst. Jong, oud, beginner en geoefend, er is veel talent in de wijk. Laat het zien! 

Markt

Er is dan ook een markt net kramen om je eigengemaakte producten te Tonen; van oorbellen tot kaarten, van keramiek tot schilderijen. De markt en het podium starten om 12.00 en het evenement eindigt om 17.00 en vindt plaats in de Nijhoffstraat tussen De Nieuwe Hommel en het Inloophuis. Naast muziek en lekker slenteren langs de markt zijn er ook een paar leuke workshops. Je kunt je nog aanmelden voor het podium of een kraam. Mail naar toonjekunsten@gmail.com.

Kom vooral ook gezellig langs de 25e!

De talentenmarkt wordt georganiseerd door bewoners uit Sint Marten/Sonsbeek en Klarendal en is te volgen via een Facebookpagina.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!