Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Speeldorp Klarendal

Maandag 11 augustus: SPECTACULAIRE OPENINGSKERMIS !!!

Natuurlijk begint Speeldorp ook dit jaar weer met een geweldige Openingskermis. Er zijn er allerlei leuke en spectaculaire spellen en activiteiten, zoals de striker, de Bungee-trampoline, springkussens, en nog veel meer!!! Een dag om niet te missen!!!

Dinsdag 12 augustus: WENSDAG

Vandaag staat in het teken van Stichting make a wish. Dit goede doel laat wensen van ongeneeslijk zieke kinderen uitkomen.

’s Ochtends hebben we allerlei leuke knutsel activiteiten. ’s Middags hebben we een veiling waarbij we zoveel mogelijk geld ophalen voor Make a Wish.  Kom jij ook het goede doel steunen.

Woensdag 13 augustus: WATERDAG !!!

Geen Speeldorp zonder de bekende Waterdag. Wat moet je doen?

Pak een tas. Stop daar je handdoek, je zonnebrandcrème en droge kleding in.

Trek je zwemkleding aan. Neem goede zin mee. En bestel zoveel mogelijk zonneschijn, want het wordt weer een kletsnatte dag!!! Zal de brandweer ook weer komen???

Donderdag 14 augustus: SUPERHELDENDAG

Vandaag staan alle activiteiten in teken van Superhelden. In de ochtend gaan we op avontuur middels een speurtocht. Wil je mee doen? Lever dan het inschrijfbriefje in op Droomdag, bij Kitty of Joyce. Let op: er kunnen maximaal 150 kinderen mee!

In de middag zijn er allerlei super stoere superhelden activiteiten op de speeltuin. Ga je mee op avontuur?

Vrijdag 15 augustus: RACEDAG

In de ochtend kun je meedoen met allerlei toffe race-activiteiten. Én….je kunt je eigen race(loop)wagen bouwen! Hiermee kun je in de middag meedoen met een echte race in wijk!

In de middag gaan we dus echt racen, op het wijkplein (Kazerneplein) vóór het MFC Klarendal. Wil je meedoen? Maak dan in de ochtend je eigen race(loop)auto en schrijf je in!!!

Maandag 18 augustus: SPORTDAG

We starten deze 2de week van Speeldorp Klarendal natuurlijk weer met de Sportdag!!!! Er zijn allerlei leuke sporten en spellen, voor ieder wat wils. Ben jij sportief? Of heb je gewoon zin om wat leuks te doen? Kom dan ook deze 2de week weer naar Speeldorp Klarendal!

Dinsdag 19 augustus: BOUWDAG MIDDELEEUWEN

We gaan de hele dag bouwen in het thema MIddeleeuwen; je kunt samen met andere kinderen een kasteel bouwen, kijkdozen maken, stokpaarden maken, zwaard vechten en nog veel meer! Lijkt je dat wat? Kom dan snel naar Speeldorp en doe mee!

Woensdag 20 augustus: DAGJE UIT !!!

Dit jaar gaan we weer, zoals gewoonlijk met de kinderen van 7 t/m 12 jaar een dagje uit. Waar gaan we heen? Dat hoor je tijdens het Speeldorp.

Op de 1ste vrijdag starten we met de inschrijvingen. Je kunt je inschrijfstrookje dan tussen 11.00 uur en 12.00 uur inleveren bij Joyce.

De kaartjes zijn gratis. Als de bussen vol zijn, kan er niemand meer mee. Neem je legitimatie mee bij het inschrijven.

Voor de kleine kinderen is er een programma op De Leuke Linde, vanaf 14.00uur ben je welkom. Er zijn veel leuke activiteiten en ook clown Babello komt met Babello’s pret parade. Dat is toch clowntastisch?!

Donderdag 21 augustus: TALENTENDAG

In de ochtend is er een leuk programma buiten de speeltuin. Wil je mee? Schrijf je dan in! Je kan je inschrijfbriefje inleveren op Maandag 18 augustus, Sportdag

In de middag is het weer tijd voor de grote Speeldorp-Talentenshow!!! Ook dit jaar weer in de circustent. Kun je zingen, dansen, playbacken, goochelen, rappen of iets anders? Geef je dan op voor de Talentenshow!

Zou de leiding dit jaar ook weer willen optreden?

Vrijdag 22 augustus: CIRCUS !!!

Dit mag je echt niet missen! Circus Harlekino is er weer bij om deze laatste dag van Speeldorp Klarendal spectaculair af te sluiten. Kaartjes kosten 1 euro. Het circus is alleen toegankelijk voor kinderen. Ouders wees gerust, de leiding zal goed op de kinderen passen.

 

Speeldorp Klarendal is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Je kunt het Speeldorp vinden op Bouwspeelplaats De Leuke Linde aan de Agnietenstraat.

Alle activiteiten (behalve het circus) zijn gratis.

Speeldorp Klarendal is geopend van 10.00 uur – 12.00 uur en van 13.30 uur – 16.00 uur.

Van 12.00 uur – 13.30 uur is de speeltuin gesloten voor bezoekers.

Vragen? Bel met tel: 026 – 442 48 11

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!