Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Open dag met Bazaar aan het Kazerneplein

Ook de Kunstkazerne en de Mix openen deze middag de deuren en op het plein komt een creatieve Bazaar. Bewoners kunnen een kraam huren en mogen zelf gemaakte producten verkopen. Dat kan een appeltaart zijn maar ook een schilderij; geen rommelmarkt maar creatief ondernemerschap!

Klarendal was voor de komst van de mode ondernemers al een creatieve en kunstzinnige wijk. Met de komst van basisschool Kunstrijk in het MFC Klarendal maken kinderen al op jonge leeftijd kennis met kunst en cultuur en is de cirkel weer rond.

Op deze middag is ook de aftrap van ‘Wijken voor Kunst’ dat het weekend er op volgend, op 20 en 21 september, plaatsvindt. Ook dan zijn er verschillende activiteiten aan het Kazerneplein.

Wie een kraam wil huren tijdens de Open dag kan een aanmeldformulier afhalen aan de balie van het MFC Klarendal van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Kosten voor een wijkkraam zijn € 7,50 of een marktkraam € 18,00 bij inschrijving te voldoen. Van beide zijn er max.10 beschikbaar. OP IS OP! Sluitingsdatum is 28 augustus.

Graag tot 17 september!

MFC Klarendal

 

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!