Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Seinpost is verhuisd uit Klarendal

Hoewel er vele hindernissen te overwinnen waren, is gebleken dat de intensieve samenwerking heeft geleid tot een echte verandering in de wijk. Samen met bewoners, ondernemers en eigenaren is gewerkt aan nieuw elan. Klarendal was altijd al een bruisende wijk, daarmee bleek er een goede basis te zijn deze te vernieuwen. Het specifieke onderscheidende ambacht, de eigenwijsheid van de inwoners en het continue enthousiasme van ook alle partners hebben Klarendal gemaakt tot wat het nu is: het uithangbord voor Arnhem. De Nacht van de Mode vormt hierbij een jaarlijks hoogtepunt. Met veel plezier kijken wij terug op de vele jaren dat wij mee mochten doen. De wijk zit voor altijd  ons hart.

Maar tijden veranderen. Na 25 jaar is er een einde gekomen aan onze eigen fysieke plek in de wijk, wij hebben nu een onderkomen in Waalwijk samen met onze partners van ZKA. De speciale band blijft echter (wij blijven lid van DOCKS) en wij zullen zeker Klarendal regelmatig bezoeken. Als wij nog een steentje kunnen bijdragen aan de verdere versterking van de wijk, dan doen wij dat natuurlijk ook graag.

Tot Ziens!

Namens alle Seinposters,

Mathieu Vaessen

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!