Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

PvdA opent campagnekantoor in Klarendal

De PvdA nodigt alle bewoners van Klarendal uit voor de feestelijke opening van haar campagnekantoor aan de Klarendalseweg 476 in Arnhem op vrijdag 3 augustus aanstaande.

Om 17:45 uur (inloop vanaf 17:00 uur) zal partijvoorzitter Hans Spekman die dag de officiële opening verrichten. Er zullen meerdere kandidaat-Kamerleden aanwezig zijn. De PvdA zorgt voor een gezellige BBQ en een drankje. Daarnaast wordt er een bingo georganiseerd met mooie prijzen en kunnen kinderen zich laten schminken.

Tijdens de campagneperiode tot aan de verkiezingen op 12 september zal vanuit het campagnekantoor worden gewerkt aan de campagneactiviteiten van de afdeling Arnhem. Iedereen is welkom om even binnen te wandelen voor een kop koffie en een gezellig praatje met vrijwilligers van de PvdA, of voor informatie over de PvdA en de verkiezingen.

Afdelingsvoorzitter Mark Lauriks is erg blij met het een campagnekantoor in Klarendal: “Als politieke partij wil je zichtbaar zijn in de stad, maar vooral ook makkelijk bereikbaar en toegankelijk zijn. Met de opening van dit campagnekantoor kan iedereen even bij ons binnen lopen. Zo hoort politiek ook te zijn.”

De komende tijd zal de PvdA wekelijks in de Arnhemse wijken aanwezig zijn om te praten met en te luisteren naar bewoners. “Dat doen we buiten verkiezingstijd ook,” zegt Lauriks, “maar nu zullen we zoveel mogelijk Arnhemmers ook de PvdA-boodschap meegeven: ons land heeft groei en banen nodig, en de rekening van de crisis moet op een eerlijke manier verdeeld worden.”

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!