Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Paas tas actie, een extraatje voor je buren

Van luxe producten naar cadeaubon

In het verleden werden er (PAAS) tassen samengesteld met wat meer luxe producten om de Paasdagen wat op te vrolijken. Die tassen werden gevuld door wijkbewoners die producten doneerden. Daardoor konden mensen alsnog genieten van de artikelen die ons rond die tijd worden voorgeschoteld in de reclames. Helaas is het door Corona dit jaar niet mogelijk om levensmiddelen in te zamelen, ook vorig voorjaar pakte de actie al anders uit.  Om die reden vragen  we nu een financiële bijdrage, waarvan “je buren” een cadeaubon krijgen die ze kunnen besteden bij een supermarkt. 

40 dagen voor Pasen

De inzameling vindt officieel plaats vanaf  17 februari  tot 22 maart 2021, exact de 40 dagen voor Pasen. Maar feitelijk staat de inzamel actie al open.  Het rekeningnummer waar de bijdrage naar overgemaakt kan worden is:  NL82TRIO0379 7200 00 t.n.v. Stichting Inloophuis St.Marten/Klarendal/Spoorhoek graag onder vermelding van Actie Paastas! Online kun je ook met één klik doneren via www.doneeractie.nl en je krijgt de mogelijkheid om via IDEAL makkelijk je donatie te doen.

Deze actie is opgezet door de Eusebiusparochie, het inloophuis Sint Marten, Villa Klarendal en betrokken wijkbewoners. Hopelijk spreekt deze actie u aan en maakt u geld over naar het eerder genoemde bankrekeningnummer. Namens alle betrokken wijkbewoners alvast hartelijk dank!!!

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!