Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Opening Menno van Coehoornkazerne

Op vrijdag 14 september gaan om 18.00 uur de deuren open, waarna spelers van het Gelders Musical Ensemble als eerste de planken betreden van Puck’s nieuwe theaterzaal.
Kunstbedrijf ontvangt haar relaties en geeft een rondleiding. Er is een musicalscène waarna het officiële openingsmoment zal plaats vinden. En, er is een speciale gast!
Deze avond gaat de kunst- en cultuurkeuken De MeZZ voor het eerst open.
Om 19.30 vertrekt de parade over de Klarendalseweg en gaat langs de andere culturele instellingen die in Klarendal hun nieuwe stek hebben gevonden.
Om 21.00 begint het interne feest voor personeel en partners.

Op zaterdag 15 september is er van 12.00 tot 16.00 een rondleiding door de kazerne van Kunstbedrijf met taart voor de gasten. Tevens zijn er dan proeflessen en presentaties te volgen voor jong en oud en is er een expositie Iphone Art. Voor de jongeren is er in JC De Mix een Urban Arts workshop door New Arts. Mitty, het mini reuzenrad staat in de Leuke Linde.

20.00 uur organiseert Huis van Puck een Theatersportfestival. Een must voor iedereen die van improvisatietheater houdt! Bij improvisatietheater is elke scène uniek, bijzonder en spannend, zowel voor de spelers als het publiek. Tijdens dit Theatersportfestival gaan verschillende verenigingen tegen elkaar battlen. Het belooft een verrassende en spannende theateravond te worden.

Op zondag 16 september trekt Huis van Puck de Klarendalseweg over met theaterflashmobs waar acteurs, dansers, muzikanten en zangers onverwachte acts op straat laten zien. Kunstbedrijf maakt een gezamenlijk kunstwerk Cuprocking en zet de Platenkeet en een skybox aan de Klarendalseweg. Mitty draait rondjes in de Leuke Linde.

De Menno van Coehoornkazerne is deze zondag gesloten.

Voor het volledige programma kijk op www.kunstbedrijfarnhem.nl en www.huisvanpuck.nl

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!