Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

OPEN zonDAG Memorarium

Memorarium Gelderland heeft als hoofdfunctie rouwcentrum met een binnencolumbarium (urnenmuren) maar biedt tevens een gescheiden ruimte voor urnenbijzetting voor veteranen. Daarnaast is Memorarium Gelderland te gebruiken voor uitvaartdiensten, huwelijksplechtigheden en passende evenementen zoals het optreden van bijvoorbeeld zangkoren (foto, afgelopen maart), solisten en musici, tentoonstellingen en de diverse sprekers.

Op deze OPEN zonDAG van 22 mei zijn diverse ondernemers aanwezig in het Memorarium (kunstenaars, een afscheidsfotograaf, uitvaartondernemer, een nazorgconsulente) om zich aan u voor te stellen, van gedachten te wisselen en u een bijzondere zondag te geven. Verder kunt u op deze dag een rondleiding krijgen door dit historische gebouw met zijn gebrandschilderde ramen. Er zal er live muziek te horen zijn en u kunt genieten van diverse kunstwerken.

Leuk detail: de Maria van Klarendal heeft er een permanente plek gekregen. De kerk is dan wel uit de eredienst onttrokken, maar voor oude parochianen die aan traditie hechten het is nog steeds mogelijk een kaarsje bij haar op te steken.

De entree is gratis en u bent van harte welkom vanaf 13:00 uur in dit prachtige gebouw.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!