Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

OKTOBERVEST: ambachten van ondernemers en bewoners

AMBACHT

In het Modekwartier worden de meeste producten zelf gemaakt. De ondernemers geven je tijdens Oktobervest graag een kijkje achter de schermen. Kom hun nieuwe collecties bekijken, voelen, beleven en natuurlijk proeven! Maar nieuw dit jaar is dat je zelf aan tafel kunt schuiven bij de ontwerper om tijdens een workshop kennis te maken met zijn of haar ambacht. De workshops die op het programma staan zijn: Modetekenen met Irving Vorster, Ringen maken met Marlies Dinnissen, Leerbewerking met Nikki Giling, van concept tot ontwerp met Mirte Engelhard, een feestelijk meringue taartje maken bij de Bakbar, maar ook papier scheppen bij Boekencafé Libertas.

Ga voor het boeken van een workshop naar de website van het Modekwartier

CREATIEVE MARKT

Na het succes van vorig jaar, zal er ook dit jaar weer een creatieve markt worden georganiseerd waar wijkbewoners van Klarendal en Sint Marten zelfgemaakte producten verkopen. Daarnaast is er een kleedjesmarkt voor de kinderen uit de wijk. Een mooie samenwerking van de Wasplaats en Winkeltje OOgst met de ondernemers uit het Modekwartier. AMBACHT is ook hier de verbindende factor.

Je kunt je aanmelden voor het huren van een kraam (€15,-) bij De Wasplaats op Klarendalseweg 439 of de winkel er naast Net-A. Mailen kan naar wassen@dewasplaats.nl of info@net-a.nl onder vermelding van ‘kraam oktobervest’. Je reservering is pas geldig als je cash hebt betaald, dus kom vooral langs!

Aanmelden kan tot en met maandag 18 oktober.

Tijdens Oktobervest zijn de winkels geopend van 11.00 tot 17.00 uur in het Modekwartier. De creatieve markt start is van 13.00 tot 17.00 uur op verschillende plekken in de wijk.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!