Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Nieuwsbrief Winkelstraatmanagment VPD

Sinds enkele maanden is er een winkelstraatmanager actief in het Velperpoortdistrict (VPD), Farzad Ghaus. In het Velperpoortdistrict – het gebied dat wordt ingesloten door de Hommelstraat, Hommelseweg en Steenstraat – liggen uitdagingen op het gebied van veillig ondernemen en het versterken van de samenwerking tussen ondernemers. Er zijn ook kansen om hier een bijzonder winkel- en creatief milieu te ontwikkelen in aansluiting op het modekwartier in Klarendal. Op die manier kan ook een duidelijker relatie en verbinding worden gelegd met de binnenstad. Aan Farzad Ghaus – werkzaam bij bureau Advieszaken in Amsterdam – de edele taak dit te realiseren.

Het Velperpoortdistrict is dan weliswaar officieel geen Klarendal, maar zijn werkzaamheden hebben meerdere raakvlakken met het economisch te ontwikkelen gebied van de wijk. Download daarom de nieuwsbrief WSM VPD.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!