Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Nieuwe website Hommelshopping.nl gelanceerd !

De website hommelshopping.nl werd al eerder gelanceerd maar was inmiddels toe aan een verfrissende uitstraling. De ondernemersvereniging kwam via de winkelstraatmanager in contact met de broedplaats Centrum voor Jong Ondernemerschap (CvJO) Arnhem (gevestigd aan de JP. Van Muijlwijkstraat 17). Deze broedplaats biedt startende ondernemers een vliegwiel om sneller bestaansrecht op te bouwen. ‘’We organiseren o.a. cocreatiesessies en we ondersteunen bij het ontsluiten van een goed netwerk voor de starters’’, aldus aanjager Tom Salemink. Starter Tijs Cruysen van Media 11 werd door CvJO Arnhem in contact gebracht met de ondernemersvereniging. Hij heeft uiteindelijk de nieuwe website ontwikkeld.

Met de nieuwe website brengen we het levendige gevoel van de Hommelstraat, Hommelseweg, Spoorstraat, Spoorwegstraat en Van Muijlwijkstraat duidelijk naar voren. Met de rijke aanwezigheid van foto’s op de nieuwe website voel je de toegankelijkheid, de delicatesse en creativiteit die deze ondernemers creëren voor hun klanten.

foto: William van Doorn (links) van de ondernemersvereniging Hommelshopping in overleg met startende ondernemer Tijs Cruysen over de nieuwe website

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!