Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Nacht van de Mode 2015

Nacht van de Mode biedt een geweldige gelegenheid een kijkje te nemen in de keuken van al het ontwerp en ondernemerstalent dat zich gedurende de afgelopen acht jaar heeft verzameld in het kleurrijke Klarendal. Achter de deuren van de fraai gerenoveerde Arnhemse volkswijk, wordt met veel liefde en passie gewerkt aan het ontwerpen en realiseren van concepten en producten die het leven mooier en aangenamer maken.

Niet voor niets is de rode draad door deze Nacht van de Mode het thema LIMITED EDITIONS. In een wereld waar kwantiteit vaak leidend is, koesteren de ontwerpers en ondernemers van het Modekwartier de kleinschaligheid en duurzaamheid van hun productie en de hoge kwaliteit van alles wat zij vervaardigen. Dat kan een paar handgemaakte schoenen zijn, of verfijnd keramiek, een kledingstuk dat als gegoten zit, een gekmakend mooie tas, een must have t-shirt of een subtiel bedrukte sjaal, maar ook een hemels lekkere taart of een geweldige maaltijd.

Nacht van de Mode zou de Nacht van de Mode niet zijn als er ook in de straten van het Modekwartier niet heel veel te zien, horen, voelen en proeven is. De Sonsbeeksingel vormt de locatie van een twintig meter lange catwalk waarop het Modekwartier toont wat het in huis heeft. En verder is er live muziek, een modeshow door minder validen, een fijne relaxte sfeer en natuurlijk heel veel goed eten en drinken in de leukste cafés en restaurants die Arnhem rijk is.

Een van de hoogtepunten van de avond is de door Huis van Puck verzorgde theatrale parade van eennachtsbruiden: de Bruidensafari. Een ultiemere limited edition dan een trouwjurk bestaat bijna niet. Niet voor niets is bij menig modeshow de bruidsjurk de piece de resistance, de  even clichématige als toch ook opwindende en zelfs ontroerende afsluiting. Oh en mocht je trouwplannen hebben: tijdens de  Nacht van de Mode mag er echt getrouwd worden (de kosten zijn voor eigen rekening)! Laat het ons weten en we gaan ervoor zorgen dat het de nacht van je leven gaat worden.

Dus kom op 13 juni naar Klarendal: dompel je onder in een warm bad van mode en design en laat je verrassen en inspireren door alle talent, passie en vakmanschap die het Modekwartier te bieden heeft.

POSTER_DEF_NVDM_A3.1

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!