Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Muziek bij de Buren, ook in Klarendal

De dag start om 12.15 met een muzikale wereldreis in Dudok van KonFusion. Vervolgens kunnen bezoekers de hele dag gratis de huiskameroptredens bezoeken. Deze zijn op loop- en/of fietsafstand, waardoor iedereen een eigen route kan samenstellen.  Bovendien kun je in alle huiskamers een gratis buspas mee nemen voor de lijnen 1 t/m 9. Afsluitend is er om 18:00 een -voor iedereen toegankelijk- feestelijke afsluiting in Luxor Live.

Muziek bij de Buren is een jaarlijks terugkerend muziekfestival en een ontmoetingsfestival in één. De optredens vinden niet plaats zonder de gastvrijheid van vele Arnhemmers. Bij de ene huiskamer krijg je een kopje koffie met een plakje cake en bij de ander tref je misschien wel een heel buffet. Iedereen zal zeker een blijvende herinnering hebben aan een bijzonder optreden bij gastvrije stadsgenoten.

Deelnemende huiskamers zijn te herkennen aan de Muziek bij de Buren raamborden. Reserveren is niet mogelijk en vol betekent wachten op de volgende ronde.

Programma

11:00-12:00 Ernhems ontbijt in café Brasserie Dudok (op uitnodiging).

12:15-12:45 Officiële aftrap in Dudok met muziek van KonFusion; een muzikale reis van India via Syrie naar Turkije, door Nederland en verder naar Cuba.

13:00-17:30 Op pad naar buren en concerten door de hele stad.

17:30-23:00 Eindfeest in Luxor Live met o.a. John Frost; Arnhemse soulvolle hiphop!

Gratis toegang!

 

In Klarendal is de volgende programmering, waarbij de nummering voor de locaties op de plattegrond van Arnhem staat:

47) Agnietenstraat 141 – Balkan trio Arnhem

48) Klarendalseweg 96 – Valerie Branoux

49) Sint Janskerkstraat 86a – Crooked Clercks

50) Rosendaalsestraat 449 – Slide um Easy

51) Römserselaan 8 – Rood fruit

59) Klaas Katerlaan 12 – Alex B.

60) Hommelseweg 251 –  Sax & the City

81) Hommelseweg 81 – De Tivolies

Kijk ook in Sint Marten & Sonsbeekkwartier!

Op de Facebook pagina staan mededelingen, nieuws en laatste wijzigingen. Ga naar www.muziekbijdeburen.nl of haal de programmakrant in Dudok voor het volledige programma. Ga 13 december op pad en laat je verrassen door de muzikaliteit en gastvrijheid van Arnhem.

Foto © 2014 Iris van Gils

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!