Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Kerstbrunch voor bewoners

Bewoonster Roos Storteboom begeleidt in het MFC de creatieve groep. In december begonnen zij aan een speciale workshop ‘kerststukjes maken’ en bedachten dat het leuk zou zijn dit af te ronden met een brunch. Dayana Bernadina werkt achter de balie via het Wijkwerkpalet en de dames ontmoetten elkaar. Samen in de groep leek het ze leuk meer mensen te betrekken. Eerst bedachten ze alleen ook de vrijwilligers en gebruikers van het MFC te vragen en toen: waarom eigenlijk niet iedereen uitnodigen!?

Roos en Dayana willen er ook een trekpleister mee creëren richting het MFC. Veel mensen weten het gebouw nog steeds niet goed te vinden. Zij willen met deze Kerstbrunch het MFC bekender maken en de drempel minder hoog.

Roos deed in oktober een financiële aanvraag bij het bewonersoverleg wat werd gehonoreerd. Daar kwam aan tafel Wolter de Bes met het idee dit initiatief te sponsoren als ondernemer (CASPAR)  met een pan soep. Hij vroeg aan andere ondernemers in Klarendal ook een steentje bij te dragen en al snel werd er een kersttulband vanuit de Bakbar aangeboden, skuumkoppen van Sweet Sugar Hill, mezzes uit de Wereldkeuken en nog veel meer!

Dayana zorgt op donderdag de 17e voor een mooi aangekleed buffet waar zij zelf het eten zal verzorgen, Roos helpt mee en zal op alle tafels mooie kerststukjes hebben staan. Dit initiatief wordt ondersteund door participatiewerker Songül Gurses.

Aanmelden kan via haar s.gurses@rijnstad.nl  / 06-46440591 of bij de balie van het MFC (kantoortijden) 026-3772050. Er kunnen maximaal 50 bewoners aanschuiven, dus wees er snel bij!

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!