Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Muziek bij de Buren, natuurlijk ook weer in Klarendal

In die huiskamer kan je luisteren naar één van de drie optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot elektronische beats. Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je de inwoners van Arnhem en maak je in de intieme sfeer van de huiskamer kennis met al het moois wat Arnhem op muzikaal vlak te bieden heeft. Omdat de gastvrijheid onbetaalbaar is zijn de optredens vrij toegankelijk!

Huiskamers en Muzikanten gezocht

Inwoners van Klarendal (en natuurlijk de rest van de stad) kunnen zich vanaf 8 september opgeven als huiskamer, muzikant, of als beide! Want alleen samen maken wij Arnhem op 11 december gezelliger en muzikaler. Tot en met 16 oktober kunnen huiskamers en muzikanten zich inschrijven via de website van Muziek bij de Buren.

Muziek bij de Buren

Muziek bij de Buren mag zich met recht hét huiskamerfestival van Nederland noemen met inmiddels 9 gastvrije steden. Het festival wil de leefbaarheid binnen de verschillende wijken bevorderen en laat zien hoe gastvrij de stad en haar bewoners zijn. Huiskamers veranderen voor de bezoeker in een blijvende herinnering, in plaats van een anoniem huis. Dit positieve effect drijft ons tot de ambitie om Muziek bij de Buren in heel Nederland plaats te laten vinden. Meer informatie op de website van Muziek bij de Buren.

Foto: Sax and the City op de Hommelseweg, Muziek bij de Buren 2015 © Iris van Gils

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!