Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Molen de Kroon viert feest

Wat is er door de verbouwing veranderd?

De molenwinkel wordt heringericht, er is een permanente belevingstentoonstelling en altijd een lekker kopje Peeze koffie.  Via een nieuwe  trap en galerij bereik je de bovenliggende verdiepingen. Vanaf de galerij kun je de nieuwe ruimte op bijzondere wijze beleven.

Wat is er verder mogelijk in deze molen?

Naast de Paardenstal die al sinds jaar en dag te gebruiken is, biedt de rest van de begane grond nu ook mogelijkheden. De ruimte is prima geschikt voor groepen tot 75 personen en uitgerust met een moderne geluidsinstallatie waar een optreden van een muziek groep zo op in kan pluggen.  Bedrijfspresentaties zijn via een audio visuele mogelijkheid op kwalitatief uitstekende wijze mogelijk. Bedrijven kunnen in deze  bijzondere accommodatie hun relaties ontvangen.

Programma 27 oktober

De officiele openingshandeling zal om 14u plaats vinden door Richano Willemsen, wethouder Hans de Vroome en oud-directeur Volkshuisvesting Gerrit Breeman. Maar vanaf 12u is er een programma van capoeira tot theater, van koor tot Klarendalse toppers (Joey Hartkamp, Mike Sanders en Frans Joostink). En lekkers, tot een uur of acht in de avond.

Allen welkom!

Zie ook uitgebreid de voorpagina van de laatste wijkkrant.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!