Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Kluscursus voor vrouwen

Om dit werkelijk te laten gebeuren organiseren wij een kluscursus voor vrouwen. Onder leiding van een vrouw met veel verstand van kluszaken maken we een lampje. Je leert zagen, timmeren, behangen en nog veel meer. Ook gaan we oefenen met verschillende soorten gereedschap. Om het lampje te maken komen we 4 keer op een vrijdagochtend bij elkaar. Daarna, als er genoeg enthousiaste mensen zijn, kijken we of we bij elkaar in huis gezamenlijk klussen kunnen gaan aanpakken. Dus sta jij ook regelmatig hoofdschuddend naar je huis te kijken, en lijkt het je leuk er nu echt iets aan te doen, laat het ons dan weten.

Stuur een mailtje of bel naar Ruth van Swaay of bel haar op 06-12446704. Zij is bereikbaar dinsdag t/m vrijdag van 09.30 – 16.00 uur. Let op: je kunt je opgeven tot uiterlijk 1 september.

Start cursus: vrijdag 13 september Volgende data: vrijdag 20 september, vrijdag 27 september en vrijdag 4 oktober

Tijd: 9.00 uur tot 11.00 uur (en als je kunt tot 11.30 uur)

Waar: Wijkcentrum Klarendal, Rappardstraat 30

Kosten: 30 euro (dat is inclusief materialen)

Deze cursus wordt georganiseerd door de Vrouwen voor Elkaar in Klarendal en St.Marten, opbouwwerker Ruth van Swaay van stichting Rijnstad en Francoise Braun, beeldend kunstenaar en klusvrouw in St.Marten

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!