Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Klarenmarkt, ook tijdens wijkdag

De Klarenmarkt  organiseert op zaterdag 25 juni weer een oergezellige markt op de Akkerstraat. De markt staat in het teken van de zomervakantie, dus: lekker kneuterig om een kampvuurtje marshmellows roosteren met een lokaal gebrouwen drankje van Babette erbij…

Maar business is business en de handel gaat natuurlijk ook gewoon door: iedereen kan dus weer vanaf 10 uur terecht om tweedehands, nieuwe of zelfgemaakte spullen te kopen.

Steef en Renee van de HAN gaan het marktbureau versterken met een aantal projecten. Ze willen graag dat de mensen op de markt zich uiten, zowel op creatief gebied als hun mening verkondigen. Hoe? Ja, dat is nog eventjes een verrassin. Er zijn ook een aantal kunstwerken te bezichtigen van leerlingen van ArtEZ. Dus aan creatieviteit geen gebrek!

En er is muziek: DJ Spinkit gaat ons vanaf 11:00 uur weer laten swingen en schuifelen. Verder kunnen we vanaf half twee onze oren en ogen laten rusten tijdens een knapperig haardvuurdje met de vriendelijke klanken van de Arnhemse band: De Kampvuurband! Bestaande uit Koen Siegers, Daniel Frankenberg en Coen van Woerkom:  www.kampvuurband.nl

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!