Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Het wijksteunpunt opent weer de deuren

Coronacrisis

Normaal gesproken is er dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur iemand aanwezig van handhaving in het wijksteunpunt. De wijkagenten van Klarendal, Sint Marten en Sonsbeek lopen dan in en uit en op dinsdagavond hebben zij er spreekuur (zonder afspraak) van 18.00 tot 19.00 uur.

Omdat het wijksteunpunt al twee maanden dicht is, de handhavers de balie nog niet bemensen en de wijkagenten het contact met mensen missen, hebben zij op eigen initiatief plexiglas aan de balie gehangen. Het spreekuur van dinsdagavond (kom binnen!) gaat weer door én zij zijn sowieso aanwezig op woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur.

Als de deuren open staan: welkom!

Nieuwe agent

Sinds april hebben wijkagenten Joke Bartelink en Eric Hortensius een nieuwe agent onder hun hoede: Cees van Veldhuizen – op de foto in het midden. Sinds 2011 werkte hij voornamelijk op 112 meldingen, had weekend- en nachtdiensten om brandjes te blussen. Met de ambitie om wijkagent te worden, kijken Joke en Erc voor een jaar over zijn schouders mee. ‘Dan kijken we verder’, aldus Cees. Hij ziet een mooie wijk met activiteiten waar de politie wat mee kan en moet. ‘Er is altijd beweging. Als wijkagent kun je in contact met mensen echt iets betekenen.’

HET WIJKSTEUNPUNT HEEFT OP DEZE WEBSITE EEN EIGEN PLEK

Foto © Zefanja Hoogers

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!