Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Het Maskerade weekend – een opsomming

Op vrijdag de 14e werd in de eerste instantie Hotel ModeZ officieel geopend door de artistiek leider van het hotel Piet Paris. Alleen op deze avond waren de kamers – door twintig verschillende ontwerpers op twintig verschillende manieren ingericht – te bezichtigen. In het verdere weekend moesten bezoekers het met foto’s doen. 

RTV ARNHEM MAAKTE EEN FILMPJE en NRC SCHREEF EEN ARTIKELTJE

Diezelfde avond luidde een grote optocht het festival in; Kunstbedrijf Arnhem, New Arts, Huis van Puck, Wijken voor Kunst, basisscholen Kunstrijk en Jan Ligthart – ze liepen allemaal mee.

DE GELDERLANDER MAAKTE EEN KORT VERSLAGJE

Het hele weekend door waren er podia bij de molen en bij Café Caspar, exposities van Wijken voor Kunst en modeshows van modeondernemers.

OP ZATERDAGAVOND HERINNERT DE GELDERLANDER ONS DAAR NOG EENS AAN

Zaterdag was er ook feest op bouwspeelplaats de Leuke Linde; Kunstbedrijf Arnhem organiseerde een terrein vol met activiteiten.

DE ARNHEMSE KOERIER HEEFT VOORPAGINA BEELD

Op zondag was er het jaarlijkse wijkontbijt georganiseerd door de vrijwilligers van de Leuke Linde, er was ook de allerlaatste Klarenmarkt en tijdens het hele weekend liet Wijken voor Kunst zich met rode vlaggen zien. Maar dat heeft de pers online nergens in meegenomen. 

DE GEDRUKTE PERS OP MAANDAG WEL.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!